Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ці види продуктів шкідливо розігрівати

В наш час життя проходить на підвищеній швидкості у всьому, в тому числі в кулінарії. 
Звичайно, ми вважаємо за краще готувати раз в тиждень великими порціями, а потім просто розігрівати і їсти. Медики попереджають: не потрібно легковажно ставитися до розігрівання їжі. Цей процес може руйнівно вплинути на деякі інгредієнти Ваших страв, що призведе до отруєння.

Гриби
Властивості грибів унікальні. Ці продукти майже повністю складаються з білка, але він відрізняється від тварини. Тому будь-які страви з грибами потрібно їсти безпосередньо після приготування. При повторному розігріві гриби стають небезпечними для шлунка через перетворення білків.
Яйця
Звичний для нас сніданок – яєчню або омлет – категорично забороняється готувати з вечора. Токсини, що утворюються в яєчному білку після того, як його нагрівають в мікрохвильовці, можуть викликати роздратування в шлунку і порушити роботу кишечника.
Картопля

Цей продукт повністю втрачає харчову цінність при розігріві. Також страви з картоплі не можна залишати надовго при кімнатній температурі, тому що в ній утворюються речовини, що викликають нудоту або харчове отруєння.
Шпинат
Всі ми знаємо, що шпинат багатий нітратами і залізом. При повторному нагріванні нітрати перетворюються в нітрити і канцерогени. Тобто шпинат буквально стане отруйним і буде провокувати розвиток раку у Вашому тілі.
Рослинна олія
Нерафінована олія соняшника, масло волоського горіха і льону мають дуже низьку температуру димленія. Вони хороші тільки в маринадах і салатах.

Курка
Аналогічно грибам, курка містить білки, на які негативно впливають повторний розігрів. Кращий спосіб з’їсти остигнулу курку – покласти м’ясо в салат або на бутерброд.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.