Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Люди самотужки ремонтували найгіршу закарпатську дорогу

Ані автобусів, ані маршруток. Перевізники один за одним відмовляються їздити по бездоріжжю. На допомогу влади вони вже не очікують, тож у сніг, дощ та спеку, навіть у власні вихідні, ремонтують дорогу. Виявляється, в Україні – справжній дорожній бум. Люди в усіх куточках країни беруть в руки лопати і самі латають ями.
На своїй сторінці в соц. мережі “Facebook”, Михайло Рекіта написав вимогу до Міністерства інфраструктури України та Прем’єр міністра України Володимира Гройсмана.
“Вимагаємо у Міністерства інфраструктури України та в Прем’єр міністра України Володимира Гройсмана (Volodymyr Groysman) капітальний ремонт автошляху Долина-Хуст P21, яку не ремонтували вже більше 40 років. (небайдужих прошу прочитати та поширити).
Щоб вирішити цю проблему нам необхідно об’єднатися та привернути увагу влади. Якщо зробити капітальний ремонт траси Долина – Хуст, то завдяки туризму, Міжгірський район дуже швидко розвиватиметься. У свою чергу розвинутий туризм у районі передбачатиме вирішення проблем з як робочими місцями так і з варварським винищенням лісів.
Дякуємо телеканалу 1+1 та команді проекту Гроші за допомогу в розповсюдженні інформації про реальний стан найгіршої дороги у Закарпатті та зроблений матеріал.
Чому саме ця дорога важлива для країни?
Автошлях Долина-Хуст P21 – дорога регіонального значення, є однією з чотирьох транспортних коридорів, що з’єднує Закарпаття з іншими областями України, з’єднує карпатські курортні зони з міжнародними та національними автомобільними дорогами.
Наведу приклад. Озеро Синевир.
Маршрут жителів України, які збираються в подорож до озера Синевир, проходить по автошляху Долина-Хуст. Доїхати до міста Долина (Івано-Франківська область), з сусідніх областей можна досить непоганою дорогою. З міста Долини до самого озера 100 кілометрів, 70 кілометрів з яких повне бездоріжжя. Цей маршрут дуже мальовничий і красивий, Вишківський та Торунський перевали, серпантини, гори тощо, але проїхати відстань в 70 кілометрів означає 2-3 години повзти на першій-другій передачі. В такому режимі їзди не звертається увага на красиві панорами за вікном. Їдучи такою дорогою, головна задача вже не подорож, головне доїхати, не залишивши підвіску свого авто і не чекати евакуатора годинами.
Друзі давайте об’єднаємося та разом зробимо все можливе для розвитку Карпатського краю! Поділіться Вашими ідеями в коментрарях!”,- пише Михайло.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.