Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті патрульним погрожували... вилами (ФОТО)

Учора, біля 22-ї години ночі полісмени отримали повідомлення про хуліганство поблизу одного із закладів відпочинку у селі Ракошино, Мукачівського району.


Приїхавши на виклик патрульні побачили 5-х осіб, які зухвало себе поводили й порушували громадський порядок. Крім того, один із молодиків погрожував присутнім вилами!

Помітивши правоохоронців останній, із вилами в руках, став погрожувати патрульним фізичною розправою.

Полісмени кілька разів попереджали чоловіка про припинення протиправних дій та наслідки у разі відмови. У решті-решт він кинув вила на землю та почав рухатися у бік патрульних з кулаками, як наслідок – його затримали із застосуванням спецзасобів, що прямо передбачено статтею 45 ЗУ «Про Національну поліцію».

Та на цьому історія не завершилася – доки інспектор одягав кайданки на правопорушника, інший чоловік, з цієї ж компанії, підкрався й наніс йому удар залізним стільцем. Та вже за кілька секунд був затриманий, повідомляє Патрульна поліція області.

Із тілесними ушкодженнями патрульного доставили до лікарні, осіб причетних до події – до Мукачівського відділу поліції. У діях чоловіків вбачаються ознаки злочинів, передбачених частиною 4 статті 296 ККУ (Хуліганство) та частиною 2 статті 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

На Закарпатті патрульним погрожували... вилами (ФОТО)
На Закарпатті патрульним погрожували... вилами (ФОТО)
На Закарпатті патрульним погрожували... вилами (ФОТО)




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.