Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатці – світові призери з кікбоксингу і Козацького двобою


На Хустщині та й загалом на Закарпатті активно розвивають бойові мистецтва. Окремим федераціям нема і року, а деяким взагалі кілька місяців – однак здобутки уже чималі.

До прикладу, на Чемпіонаті Європи та cвіту з кікбоксингу у Києві наші «Закарпатські Ведмеді» здобули 5 медалей, а ужгородець Олександр Сайник став чемпіоном як Європи, так світу. 15-річна Надійка Копіл з хустського Велятина всього півроку у спорті, однак досягла чималого успіху. Вона – срібна призерка Чемпіонату Світу та Європи з кікбоксингу. Дівчина каже: все завдяки підтримці батьків, друзів та тренерів.
В Одесі на Кубку Світу з Козацького двобою область представляли два бійцівські клуби, звідти закарпатці привезли 15 медалей. 4 з них привезли безпосередньо на Хустщину. Призером повернувся Володимир Голуб – президент Федерації кікбоксингу України «ІСКА» і Федерації змішаних єдиноборств «ММА» з м. Хуст. Михайло Сабадош із Велятина здобув у своїй категорії золото і став володарем кубку Світу з Козацького двобою.
У спортсменів ще чимало різних змагань, однак у тих, хто вже встиг зарекомендували себе, є мрія – потрапити на Чемпіонат Європи у Польщу та Німеччину, Чемпіонат світу в Австралію та Іспанію.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.