Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ягоди щастя заполонили Закарпаття. Ціни приємно дивують

На ринках Ужгорода та інших міст області уже активно торгують кавунами. Везуть смугасті овочі, як правило, з Херсону. Велетенські ягоди вже дуже солодкі і їхня вартість із дня на нень стає все нижчою.
Говорити ж про корисні якості кавуна можна дуже довго, оскільки в ньому міститься ціла домашня аптека мікроелементів та вітамінів. Кажуть, що ягода не просто лікує органи травлення, нирки, цукровий діабет, знімає набряки, чистить печінку, покращує колір обличчя, виводить токсини, знижує рівень холестерину в крові, запобігає розвиткові атеросклерозу, заспокоює нервову систему, але й покращує настрій та «заряджає щастям» весь організм.
Не дарма колись єгиптяни поміщали кавуни в усипальниці фараонів, аби вони слугували їм джерелом духовної їжі, адже фрукт сімейства гарбузових справді славиться унікальними якостями. Та й сьогодні як тільки не називають смугасті плоди: і цілющими ягодами, і натуральними актиоксидантами, і дієтичними делікатесами, і фруктами краси.
А нещодавно вчені з  Каліфорнійського університету (США), довели, що кавуни сповільнюють процеси старіння в організмі і таким чином продовжують тривалість життя.
Тому поки триває кавуновий сезон радимо закарпатцям наїстися смугастих ягід досхочу.

zakarpatpost.net




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.