Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Протягом тижня працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» виявили 23 факти крадіжок електроенергії

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період із 25 червня по 1 липня поточного року працівниками Товариства виявлено 23 факти крадіжок електричної енергії.
Зокрема, було складено 20 Актів про порушення Правил серед населення та 3 Акти – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).
Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Тячівському районі (7 випадків). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження розрахункового засобу обліку та пошкодження та зриву пломб на лічильнику.
У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 2-х районах Закарпатської області. При цьому найпопулярнішим порушенням залишається втручання в роботу приладу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше), а також пошкодження та зрив пломб.
Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 79,1 тис. грн, із яких:
- у побуті – на суму 55,5 тис. грн.;
- у юридичному секторі – на суму 23,6 тис. грн
Прес-служба Закарпаттяобленерго




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.