Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Повний місяць у червні 2018: коли відбудеться і що не можна робити в цей день

28 червня зростаючий Місяць завершиться повним місяцем.
28 червня зростаючий Місяць завершиться повним місяцем. Період повного Місяця, коли небесне тіло, що світить максимально яскраво, вважається особливим – з давніх часів і донині йому приписують майже містичні особливості, інформує Ukr.Media.
Так, у повню, згідно поширеній думці, зростає кількість автомобільних аварій та надзвичайних ситуацій. У цей період місячного циклу небесне тіло має максимально потужний вплив на природу і на організм людини. У результаті – збільшується кількість аварійних інцидентів, підвищується ризик загострення проблем зі здоров'ям і вчинення злочинів.
У той же час, багато фахівців стверджують, що в повню природні процеси обміну речовин різко підвищуються, а активність людського мозку досягає свого піку. Таким чином, фаза повного місяця являє собою складний період, у якому люди, з одного боку, можуть досягти прориву в роботі або творчості, а з іншого – постраждати від загострення проблем зі здоров'ям або нещасного випадку.
Що потрібно робити у повний місяць
За словами фахівців, повний Місяць у повній мірі вивільняє творчі сили людини, дає прилив енергії, загострює емоційне сприйняття та інтуїцію. Для активних і креативних людей цей період може стати дуже плідним – вони знаходять здатність з легкістю вирішувати складні проблеми і знаходити нетривіальні рішення. Відчуття надлишку енергії і прилив ентузіазму, що виникають у цей період, рекомендується направляти на роботу, творчість та навчання.

У той же час, у період повні людина набуває підвищену проникливість. Звичайним явищем в цей час є віщі сни, здатні підказати вихід зі складної ситуації або попередити про небезпеку. Фахівці рекомендують серйозніше ставитися до снів і голосу інтуїції, які приходять до людини при повному місяці.
Чого не можна робити в повню
Повний Місяць серйозно загострюють емоційний фон людини, тому в цей період місячного циклу різко підвищується ймовірність конфліктів і злочинів. Особливо сильно вплив небесного світила б'є по емоційно нестабільним людям та людям з психічними відхиленнями.
Рекомендується уникати сварок з близькими і колегами, зберігати спокій і терпіння по відношенню до своїх родичів і подружжю, не відповідати на будь-які можливі провокації малознайомих людей.
Крім цього, в зоні ризику опиняються люди з серцево-судинними захворюваннями, яким варто поберегти себе і відмовитися від зайвих навантажень. Найкращим рішенням в цей день буде відпочинок у спокійній обстановці.
Повня 28 червня – вплив на знаки Зодіаку
У період червневої повні 28 червня Місяць буде знаходитися в Козерозі, що, за словами астрологів, обіцяє землянам досить складний період, який буде тривати протягом декількох днів після піку місячного циклу. Сприятливим періодом з точки зору роботи, подорожей і творчості виявиться для Овнів, Тельців, Дів і Скорпіонів. Труднощі очікують Близнюків, Козерогів і Стрільців.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.