Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Броккава: новий напій допоможе кавоманам поповнити запас вітамінів

Австралійські вчені придумали порошок з брокколі для додавання в каву



Австралійські вчені придумали корисну каву з брокколі, багату не тільки кофеїном, але і вітамінами.
Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на Організацію наукових і промислових досліджень Співдружності націй.
Це не означає, що потрібно додавати брокколі цілісною зеленою капустою. Вчені винайшли порошок з брокколі, який потрібно висипати в каву.
Вони вирішили запустити такий тренд, тому що австралійці не споживають достатню кількість овочів, а цей порошок на 100% виробляється з брокколі. У процесі створення застосовуються такі процеси, які в підсумку зберігають натуральний колір, запах і поживні речовини, властиві свіжому брокколі.
Брокколі порошок містить багато білка і клітковини, а також багатий на так звані “біоактивні фітохімічні речовини”, які позитивно впливають на здоров’я.
Такий порошок вже використовувався для виробництва екструдованих снеків з високим вмістом овочів.
Крім того, такий порошок допоможе фермерам зменшити кількість овочів, які не продають, а викидають через непривабливий зовнішній вигляд.
Кава вже стає новим трендом у світі фаст-фуду, в одному з кафе Мельбурна додали в своє меню латте з брокколі порошку. Напій зібрав суперечливі відгуки, деякі клієнти заявили, що смак просто огидний, а інші вважали його швидше супом.
Розробники зі своєї сторони відзначили, якщо така кава більшості не сподобається, то вищезгаданий порошок можна додавати в смузі, супи, випічку як спосіб приховати броколі від примхливих дітей.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.