Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Укрзалізниця представила комплекс харчування в поїздах

У вівторок, 12 червня, на Центральному залізничному вокзалі Києва презентували нову послугу Укрзалізниці — комплексне харчування в поїздах.

За інформацією компанії, нові страви почнуть пропонувати з 18 червня в тестовому режимі в деяких поїздах.
Йдеться про поїзди: № 81 Київ — Ужгород, № 104 Київ — Маріуполь, № 7 Київ — Івано-Франківськ та № 749 Київ — Івано-Франківськ.
Укрзалізниця запропонує пасажирам повний комплекс харчування — від сніданків до перших страв і десертів. Заплатити за їжу можна буде як готівкою, так і банківською карткою.
Прейскурант меню, яке буде запропоновані пасажирам нічних потягів. Керівництво Укрзалізниці під на Центральному залізничному вокзалі презентувало набори для харчування у нічних поїздах, Київ, 12 червня 2018 року Фото: Вікторія Хорошун/Громадське
За словами виконувача обов’язків глави правління компанії Євгена Кравцова, у поїздах працюватимуть бригади сервісу громадського харчування.
Замовити їжу пасажири зможуть у спеціально обладнаному сервісному купе, через офіціанта-стюарда або за номером телефону, що вказаний у меню.
Зазначається, що пасажири матимуть можливість замовити ланч-бокс із певним набором страв та напоїв, або окремо вибрати гарячі страви, снеки та напої.
Основні страви з меню, які будуть запропоновані пасажирам — картопляне пюре з куркою, паста болоньєзе та кус-кус із овочами. Керівництво Укрзалізниці під на Центральному залізничному вокзалі презентувало набори для харчування у нічних поїздах, Київ, 12 червня 2018 року Фото: Вікторія Хорошун/Громадське
Кравцов наголосив, що меню змінюватиметься в залежності від сезону.
Журналістам під час презентації продемонстрували три види першої страви (грибний суп, курячий бульйон та гаспачо), три види основної страви (картопляне пюре з куркою, паста болоньєзе та кус-кус із овочами), сендвічі та різноманітні десерти.
Набір продуктів на сніданок. Керівництво Укрзалізниці під на Центральному залізничному вокзалі презентувало набори для харчування у нічних поїздах, Київ, 12 червня 2018 року 

Фото: Вікторія Хорошун/Громадське





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.