Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Розбещував малолітніх: 67-річний пенсіонер викрав дівчинку і замкнув її в котельні

Розбещував малолітніх: 67-річний пенсіонер викрав дівчинку і замкнув її в котельні 08/06/2018

У Харківській області 67-річний пенсіонер кілька днів протримав маленьку дівчинку в котельні. Зловмисника затримали співробітники Куп'янського відділу поліції, зараз з 9-річною дитиною працюють медики і психологи.

Повідомляється, що в четвер, 7 червня, в поліцію звернулася мешканка Куп'янського району. Вона повідомила, що два дні тому зникла дочка. Заявниця припустила, що дівчинка може перебувати у 67-річного чоловіка, який іноді підгодовував дитину і купував їй продукти.

Правоохоронці з'ясували, що пенсіонер раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбещення малолітніх. Зниклої дитини знайшли за місцем його роботи – в приміщенні котельні. Умови, в яких її тримав 67-річний пенсіонер, налякали навіть досвідчених правоохоронців.

Розбещував малолітніх: 67-річний пенсіонер викрав дівчинку і замкнув її в котельні 08/06/2018


На підприємстві, де викрадач працює охоронцем, про його кримінальне минуле знали, але не думали, що він знову візьметься за старе.

Дівчинку передали матері, з нею працюють лікарі та психологи. Слідчі вже поспілкувалися з дитиною, її свідчення стали підставою для відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Також чоловікові інкримінують скоєння злочину по ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.