Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Дружини президентів України та Угорщини проведуть спільну акцію на Закарпатті

Мова йде про збір допомоги для новоствореного Центру медико-соціальної реабілітації ім. Святого Михайла у закарпатському селі Ратівці, що в Ужгородському районі.
У рамках цієї акції цього понеділка в Будапешті стартував 500-кілометровий благодійний забіг. Акція проходить під Головним патронатом д-р Герцег Аніти, дружини Президента Угорщини, до котрої для зустрічі на фініші учасників забігу приєднається пані Марина Порошенко, дружина Президента України.
Цієї п’ятниці, 8 червня, забіг прибуває на угорсько-український кордон у місто Загонь, після перетину кордону долає останні 30 км дистанції до ратівецького дитячого будинку ім. Святого Михайла.
На території цього католицького дитячого будинку сімейного типу нещодавно збудовано Центр медико-соціальної реабілітації ім. Святого Михайла, в якому розвиватимуть закарпатських дітей-сиріт.
Саме в п’ятницю, 8 червня дружини президентів України та Угорщини візьмуть участь в урочистостях, у рамках яких відбудеться відкриття та освячення Центру медико-соціальної реабілітації ім. Святого Михайла.
Більше того, перші леді 2-х країн дадуть спільну прес-конферецію, повідомили Mukachevo.net у Генеральному консульстві Угорщини в Ужгороді.

Mukachevo.net





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.