Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Чим краще перекусити на роботі, щоб не погладшати?

Вчені-дієтологи прийшли до висновку, що перекушування можуть завдати істотної шкоди організму. Тож ми вирішили дізнатися, що краще їсти на роботі, щоб бути здоровим і струнким.



Відмінний варіант для перекусу - звичайні яблука. У них міститься величезна кількість вітамінів і мікроелементів, необхідних організму. У цих фруктах містяться флавоніди і поліфеноли, які будучи антиоксидантами, не дозволяють розвиватися запальним процесам, є відмінною профілактикою онкології.

З'ївши шматочок сушеного інжиру, можна не тільки позбутися почуття голоду, але й очистити свою кров від шкідливих речовин, які в ній накопичуються. Але при цьому він повинен бути висушений без консервантів або додавання цукру, оскільки в цьому випадку його корисні властивості практично пропадають.

Інжир досить калорійна їжа, тому не рекомендується з'їдати більше 5 шматочків на день.

З'ївши в обід один болгарський перець, можна отримати достатню кількість вітамінів А і С, а також речовин, які омолоджують шкіру. Тому потрібно їсти цей овоч регулярно, щоб уповільнити процес старіння.

Для тих, хто сидить на дієті, відмінним варіантом є трав'яний чай. Він не тільки притуплює відчуття голоду, але і прекрасно тонізує . Досить випити горнятко кави чи чаю при перших ознаках почуття голоду, і процес схуднення буде проходити більш інтенсивно.

Гарбузове насіння представляють собою справжній склад мікроелементів, таких як магній, кальцій і залізо. Крім того, тут міститися унікальні білки і вітамін К. З'ївши буквально кілька грам цього продукту, можна отримати заряд бадьорості на цілий день.

Ще одним прекрасним варіантом для перекусу є звичайна морква. Вміщені в ній корисні речовини покращують зір, роблять шкіру підтягнутою і еластичною.

У зеленому салаті міститься величезна кількість мінералів і вітамінів, які швидко засвоюються організмом. Природні антиоксиданти, які він містить, є відмінним захистом для організму.

На думку дієтологів, перекушуючи на роботі цими продуктами в різних поєднаннях, можна не тільки зберегти свою фігуру стрункою, а й отримати достатню кількість корисних речовин, необхідних для підтримки працездатності на високому рівні.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.