Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вчені розповіли, кому в майбутньому загрожує повна відмова від сексу

Біологи з Бразильської Національної лабораторії біонауки прийшли до висновку, що для виживання і збереження здоров'я перші колоністи на Марсі повинні будуть відмовитися від сексу і народження дітей.
У зв'язку з можливим перенаселенням Землі, яке загрожує в майбутньому, людство почне освоювати інші планети, і в першу чергу – Марс. Першим поселенням загрожує повна відмова від сексу, так як інтим може нашкодити виживанню і нормальному функціонуванню на поверхні планети.
Головною причиною для цього послужить обмеженість ресурсів планети – всі колоністи повинні володіти ідеальним здоров'ям, а на підтримку життя інших членів "марсіанської комуни" просто не вистачить електроенергії і тепла.
Вчені розповіли, кому в майбутньому загрожує повна відмова від сексу
Вчені відзначили, що така колонія просто не може бути гуманною, а значить, народження дітей і процеси їхнього зачаття повинні бути повністю заборонені. Біологи вважають, що процес розвитку ембріонів в утробі матері на Марсі неможливий: знижена гравітація і радіація не дозволять виносити, народити і виростити здорове потомство.
Дослідники також додали, що спокійно розмножуватися на Марсі людство зможе лише тоді, коли будуть винайдені засоби по створенню "земних" умов життя, нехай і в межах окремо взятих поселень на поверхні планети.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.