Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Де оздоровлюватимуть дітей з Рахівщини?

З метою повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року, просимо батьків та законних представників дітей пільгових категорій (шкільного віку) звертатися із заявами та необхідними документами в управління соціального захисту населення Рахівської РДА для запису в чергу на отримання пільгової путівки (адреса: м. Рахів, вул. Вербник, 2; тел.: 2-31-86, каб. №4).
Управління соціального захисту населення Рахівської РДА за кошти державного бюджету забезпечує оздоровлення дітей пільгових категорій району протягом 2018 року у таких  дитячих закладах оздоровлення та відпочинку як ДПУ “МДЦ “Артек” (м. Київ) та ДПУ УДЦ «Молода гвардія»(м. Одеса).
За кошти обласного бюджету оздоровлення дітей пільгових категорій району буде проходити у таких дитячих закладах оздоровлення та відпочинку як дитячий  оздоровчий табір «Зачарована долина» (Іршавський р-н), І зміна з 16.07 по 05.08.2018 р. тривалістю 21 день (15 путівок) та дитячий  оздоровчий табір «Горбок» (Іршавський р-н) з 01.08. по 14.08.2018 р. тривалістю 14 днів (10 путівок). Для дітей пільгових категорій путівки безкоштовні та управлінням соціального захисту населення буде забезпечено безкоштовно організований проїзд до оздоровчих закладів.
До дітей пільгових категорій належать: (діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з інвалідністю, здатні до самообслуговування (за відсутності медичних протипоказань); діти із малозабезпечених сімей, які відповідно до законодавства одержують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків;діти, потерпілі  від  наслідків  Чорнобильської  катастрофи, діти з багатодітних сімей, діти учасників АТО, талановиті та обдаровані діти, діти – відмінники навчання.
 Для отримання путівки у дитячі заклади оздоровлення та відпочинку, за кошти державного та місцевого бюджетів, батьки (законні представники) пільгових категорій дітей подають такі документи:
1.Заява від одного з батьків (законного представника);
2.Свідоцтво про народження дитини (копія);
3.Копія документа, який підтверджує належність дитини до зазначеної категорії;
4.Довідка з місця навчання дитини про те, що у 2018 році вона не забезпечувалася путівкою за кошти державного та місцевого бюджету.

Рахівська РДА





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.