Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

За смертельну бійку на Закарпатті доведеться відповідати (ФОТО)

Тим, хто винен.

Співробітники Тячівсього відділу поліції встановили обставини бійки за участі групи чоловіків у селі Руське Поле, внаслідок якої помер 48-річний місцевий житель. Двом із них повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Нагадаємо, що 11 квітня під час застілля у 47-річного жителя села Руське Поле між трьома його гостями виник конфлікт, що переріс у бійку. Після цього потерпілий повернувся додому і від отриманих травм помер.

Поліція провела всі необхідні слідчо-оперативні дії та встановила, що били потерпілого лише гості, господар у конфлікті участі не брав. 66-річний місцевий житель підозрюється у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 122 ККУ, тобто умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Йому за побиття односельця загрожує до трьох років позбавлення волі.

Правоохоронці також встановили, що смертельний удар наніс 26-річний житель села Руське Поле. Як і його спільнику, чоловіку повідомили про підозру, але в даному випадку мова йде про ч. 2 ст. 121 ККУ, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Слідство у справі триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.