Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатські юні кінологи потрапили в десятку найкращих на Чемпіонаті з багатоборства зі службовими собаками серед молоді

Двоє вихованців поліцейської-кінолога Альони Малікової виступили в Сумах у відкритому Чемпіонаті з багатоборства зі службовими собаками серед молоді "Юний кінолог".
Команда із Закарпаття на всеукраїнському Чемпіонаті з багатоборства зі службовими собаками серед молоді "Юний кінолог" зайняла в командному заліку 7 місце. В трійці лідерів – команди з Дніпропетровської, Сумської та Кіровоградської областей.
Змагання організувало ГУНП в Сумській області. Чемпіонат об'єднав 50 учасників з 17 областей. Всі кінологи –віком від 6 до 18 років. Багато з них – це діти поліцейських із різних областей України, Закарпаття ж представили вихованці кінологічного гуртка, який діє при центрі позашкiльної освiти в Мукачеві. Викладає там поліцейська-кінолог ГУНП в Закарпатській області Альона Малікова. В гуртку 20 дітей щотижня займалися з вересня минулого року. Двоє найкращих, Юлiан Петах та В?ячеслав Фурдела, поїхали в Суми на змагання, щоб продемонструвати там свою майстерність.
У Сумах 28 та 29 травня кінологи зі своїми вихованцями долали смуги перешкод, показували курс слухняностi та демонстрували захисну службу.
В змаганнях з "Подолання смуги перешкод" у вiковій категорiї "Дiти до 15 рокiв" 9 мiсце серед 34 учасникiв здобув Юлiан Петах з собакою Атач. На змаганнях з курсу слухняностi за програмою "Собака в мicтi" у вiковій категорiї "Дiти до 15 рокiв" вони також здобули 9 місце, але цього разу – серед 23 учасникiв.
В змаганнях із курсу "Захисна служба" 4 мiсце серед 33 учасникiв посів В?ячеслав Фурдела з собакою Арон.
Дітям дуже сподобалися змагання, проте далося взнаки те, що виступали вперше, а тому дуже хвилювалися. Підтримували та наставляли їх під час змагань заступник керівника Кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Дмитро Безкровний та тренер дітей, iнспектор-кінолог, поліцейська Альона Малікова, інформуєВідділ комунікації поліції Закарпатської області.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.