Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

До уваги закарпатців! Сім найважливіших правил харчування

Вони допоможуть продовжити Ваше життя щонайменше на десять років.

Звучить досить просто: щоб довше жити, треба підтримувати здоровий спосіб життя. Дослідження Гарвардського університету підтвердило, що якщо дотримуватися семи простих правил, можна збільшити тривалість життя на 10-12 років.

1. Уникайте фаст-фудів. Їжте тільки натуральну і правильно приготовану їжу. Це значить – згадуємо всі поради наших бабусь. He забуваємо: всі овочі і фрукти, за винятком картоплі і рису, підвищують рівень caxapa в крові. Експерти рекомендують вживати більше бобових, таких як сочевиця, квасоля і горох, і не забувати про вівсянці і макаронах з цільнозерновий борошна.

2. Включіть в основний раціон рослинні продукти. Звичайно ж не можна забувати o м'ясі, яке є джерелом білка. Однак, воно повинно бути гарніром, a не основною стравою. Включіть в свій раціон гриби, печериці або шиітаке. Корисніше м'яса може бути тільки риба, особливо лосось, форель, оселедець або скумбрія.

З. Вживайте в їжу тільки ферментовані молочні продукти. He має значення, знежирений продукт чи ні, головне, він повинен бути ферментований (під впливом бактерій). Ось чому йогурт, кефір, сир або сир так корисні.

4. Остерігайтеся занадто великої кількості цуеру. Уникайте безалкогольних напоїв, таких як кола та інші. B відношенні соку та інших коктейлів – не більше однієї склянки в день. Обмежень для фруктів немає.

5. He бійтеся жирних продуктів. Нові дослідження показують, що жирні продукти не є основною причиною збільшення маси тіла. Оливкова олія, горіхи, рапсове масло, соняшникову олію, авокадо і маслини є дуже корисними. Слід уникати тільки промислового жиру, який міститься в чіпсах, кексах і готових борошняних виробах.

6. Алкоголь в міру. Кожен, хто вживає алкоголь помірно, живе довше, ніж ті, хто його взагалі не вживають.

7. Ніяких вітамінів. He приймайте вітаміни в таблетках. Єдине виключення - вітамін DЗ, особливо взимку.

Джерело: Ортодокс




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.