Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Українська дизайнерка розповіла, в чому секрет успіху весільного плаття Меган Маркл

Відомий український дизайнер і модельєр Вікторія Гресь проаналізувала весільний образ Меган Маркл і розповіла, у чому, на її думку, полягає головний секрет такого успішного вбрання.



Так, Вікторія зазначила, що шлюбна сукня герцогині Сассекської - образ поза часом і саме обговорюване плаття на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що плаття дуже просте, воно коштує нечуваних грошей і при цьому вважається одним з найстильніших весільних вбрань в світі. Про це вона написала у блозі, опублікованому на OBOZREVATEL.
"В силу своєї професії я неодноразово виконувала складні сукні весільної тематики і можу сказати з усією відповідальністю, що їх в принципі не можна розглядати, як предмет дамського туалету, на який було витрачено стільки-то метрів тканини, мережива і годин роботи. В силу грандіозності події і статусу його учасників, це все переходить в категорію арт об'єкта або музейного експоната. І такі сукні, подібні витвору мистецтва, не можна просто розглядати як дороге вбрання", - зазначила Гресь.
Також Вікторія пояснила. чому настільки просте плаття, з її точки зору, настільки дороге.
"Просте за кроєм, без грубого і важкого декору, без десятка нижніх спідниць таке дороге. А відповідь лежить на поверхні - в світі дуже змінилися критерії розкоші, як зовнішні, так і внутрішні. Головним елементом є комфорт і зручність, зовнішня атрибутика, яка відповідає за розкіш, тепер відтворюється мало не в 3d. І уявна простота насправді є торжеством пропорцій і кравецького мистецтва. Саме це в її образі є головною розкішшю", - підкреслила дизайнер, додавши, що відкриті плечі вона б теж віднесла до здорового торжества культу тіла і здорового способу життя.
"Мабуть, ми ще не зовсім готові до нових і таких тонких деталей дійсно величних образів. Просто знати про тренди недостатньо. Потрібно вміти виділити кожен елемент вбрання і зрозуміти його роль. І якщо з першого погляду здається, що деталей як би немає - ви просто не туди дивитеся", - підсумувала Вікторія.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.