Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Україна потрапила в топ-5 країн з найвищими витратами на харчування, сигарети та алкоголь

За даними Міністерства сільського господарства США, Україна входить до ТОП-10 країн, громадяни яких найбільше витрачають на продукти. Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook голова Асоціації постачальників торгових мереж Олексій Дорошенко.

"Якщо скласти витрати на харчування, сигарети та алкоголь, то наша країна входить до ТОП-5 держав світу з найвищими витратами. Українці, за даними Сполучених Штатів, витратили в 2016 році 38% від усіх доходів на продукти та 8,1% на алкоголь та сигарети. Тобто загальні витрати на ці дві групи становили 46,1%. Країною, де громадяни мають найменші витрати на продукти та шкідливі звички, є Сполучені Штати", - написав він.

Також зазначається, що американці позаминулого року витратили лише 6,3% своїх доходів на харчування та 2% на алкоголь та сигарети, що становить загалом 8,3%. У Європі найменші витрати в британців – лише 8,1% на продукти та 3,8% на віскі та сигари. Останнє місце за дослідженнями в Нігерії, громадяни якої на все це витрачають майже 60%. Наші сусіди поляки витрачають на харчування 16,5% та 6,2% пропивають. Китайці проїдають 22,5% та ще 2,3% платять за згубні звички. У Єгипті, до якого багато українців їздять відпочивати, 36,7% доходів витрачається на їжу та 4,5% на тютюн.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.