Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Уряд підтримав 477 проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться ДФРР у 2018 році, на суму понад 4 млрд грн, - Геннадій Зубко

Ми затвердили перший перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2018 році. Наразі затверджено 477 проектів на загальну суму понад 4 млрд гривень. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, коментуючи прийняття відповідного проекту розпорядження.
«Ці кошти ДФРР будуть спрямовані на будівництво в регіонах дитсадків, шкіл, медичних закладів, розвиток спортивної інфраструктури, відновлення мостової та дорожньої інфраструктури, об’єктів водопостачання та водовідведення, проведення термомодернізації тощо. Переважна більшість проектів буде завершена у 2018 році», - наголосив Геннадій Зубко.
За кошти ДФРР в регіонах буде реалізовано 80 об’єктів освіти (загальноосвітні школи, дитячі садочки) на суму - 1,3 млрд гривень, 95 об’єктів охорони здоров’я та соціального захисту населення - 804 млн гривень, 78 об’єктів спорту - 740 млн грн, 36 об’єктів водопостачання та водовідведення - 200 млн гривень, 25 об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури - 334 млн гривень, 26 об’єкти культури – 397 млн гривень.
До розпорядження щодо фінансування за рахунок ДФРР включено проекти, які були надані на розгляд Вінницькою, Волинською, Дніпропетровською, Донецькою, Житомирською, Закарпатською, Запорізькою, Івано-Франківською, Київською, Кіровоградською, Луганською, Львівською, Миколаївською, Одеською, Полтавською, Рівненською, Сумською, Тернопільською, Харківською, Херсонською, Хмельницькою, Черкаською, Чернівецькою, Чернігівською обласними та Київською міською держадміністраціями.
Нагадаємо, що загальний обсяг фінансування ДФРР на 2018 рік становить 6 млрд гривень.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.