Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Рахівщині на аварійному мосту утворилася велика яма (ФОТО)

Про проблему повідомив депутат Рахівської районної ради, який вже кілька місяців «штурмує» Службу автомобільних доріг, доносячи їм інформацію, про аварійний міст.







— Вже рік як мешканці с.Видричка Рахівського району Закарпатської області б’ють тривогу, що автомобільний міст в аварійному стані але Служба автомобільних доріг в Закарпатській області лише займалось обіцянками про ремонт мосту!, - написав депутат Микола Кокіш-Мельник соцмережі Фейсбук.
Він пише, що вже більше 3х місяців переписується із Службою автомобільних доріг в Закарпатській області, але результату ніякого.
— Сьогодні, 22.05.2018р. одна частина мостового перекриття в с.Видричка все таки провалилася і міст взагалі в аварійному стані, де загрожує безпеці людей які через нього будуть переїжджати автомобілями, автобусами, а у випадку сильних дощів які призведуть до паводку то опинились 22 житлові будинки та дворогосподарства в можливій зоні стихійного лиха де вода на своєму шляху може просто їх змити! Невже в нас у Закарпатській області та в цілому у державі поки щось не трапиться доти ніхто нічого не робить як запобігти?, - обурююється депутат.

 
Мukachevo.net





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.