Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Збитки від кібератак по всьому світу страховики оцінюють в $1 трлн на рік

Рівень втрат від кіберзлочинів у світовій економіці зростає серйозними темпами: якщо в 2016 вони становили близько $600 млрд, то в 2017 році вже $1 трлн, а до 2019 році можуть досягти $2 трлн, — це колосальні суми, кажуть страховики. Про це повідомляє прес-служба Allianz.
Згідно зі звітом міжнародного страхового концерну Allianz, кібер-ризики перебувають на другому місці в списку найбільш небезпечних загроз для бізнесу. Страхування компенсує втрати від крадіжки даних і допомагає впоратися з наслідками хакерської атаки. Програми страхування також передбачають попередній аудит, в ході якого експерти дають компаніям рекомендації щодо посилення безпеки.
По всьому світу компанії збирають і зберігають величезні бази реальних і потенційних клієнтів. У 2015 році американське агентство Wikibon проводило дослідження роботи з Big Data. За їхнім прогнозом, до 2020 року ринок великих даних зросте до $61 млрд, в 2026 році — до $85 млрд. Кожен рік цей ринок додає приблизно 17%.
Діджиталізація і цифрові технології все міцніше входять у всі аспекти нашого життя, і в будь-якій сфері діяльності цифровізація — це необхідна умова для ведення конкурентоспроможного бізнесу. Інформаційні системи для підприємств та організацій сьогодні є так само цінним активом, як і інші. Одночасно — це ті двері, через які кіберзлочинець може проникнути і зщавдати серйозних збитків.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.