Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

5 способів дізнатися, чи зраджує вам дружина

Зрада - це завжди хворобливе відчуття і неважливо від кого вона виходить. Передусім - ця зрада. І кажучи відверто, людина зрадивши вас одного разу не факт, що не зрадить ще раз. Це може увійти навіть до звички, особливо якщо ви будите все прощати або тримати в собі. До того ж довіра пропадає, і повернути його дуже складно, а іноді і неможливо. В основному, зрада і є найпоширенішою причиною багатьох розлучень.

Найголовніше зрозуміти, чому або, що саме штовхнуло її на зраду. Найпоширеніші причини зради жінок, це:

- До неї проявляють байдужість;

- Незадоволення в сексуальному плані;

- Унаслідок повсякденності, коли все набридло в побутовому плані;

- Зрада з боку чоловіка;

- Презирство з боку чоловіка. І він може виражати їх за допомогою кулаків або зневаги.

Жінку викрити в зраді значно легше, ніж чоловіка. Вона не так потайна і холоднокровна і частенько допускає безліч помилок. Хоча може і зовсім не приховувати своїх пригод, якщо хоче насолити своєму чоловікові.

- Відразу проявляється в зниженні потягу і частіше відображається в сексуальному плані. Ваша жінка все частіше почала відмовляти вам у близькості. Можливо, у неї і в правду болить голова, але якщо це проявляється постійно, тут треба замислитися.

- Ваша жінка почала пропадати. Відмовки можуть бути різними: затримали на роботі, гуляла з подружками, випадково когось зустріла, і забовталися допізна. З тих же причин з часом вона і зовсім може перестати приходити додому ночувати.

- Коли їй дзвонять, вона все частіше почала ховатися і приховувати, хто їй дзвонить. Можливо, їй дзвонить і подруга, щоб поділитися секретом або поклепати. Щоб перевірити, треба тільки акуратно підслуховувати саму розмову. Хоча це властиво більше жінкам чисто з жіночої психології. Или увійти до кімнати не у відповідний момент і вже по обличчю ви побачите правду.

- Поведінка жінки завжди міняється після зради. Уважно придивитеся до неї. Зверніть увагу на її звички, погляди, особливо ті які спрямовані у вашу сторону.

- Звернете увагу на її білизні. Можливо, там з'явилися кардинальні зміни в смаку, кольорі і навіть фасоні. Адже раніше, як вважають багато жінок, їй не перед ким було ним красуватися.

Це усе не являється 100% підтвердження і не дасть вам повну картину, тому цілком можливо, що спершу вам коштує все обговорити і вже, потім приймати рішення.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.