Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Іршавщині затримали чоловіка, який розповсюджував фільми з елементами порнографії

На фігуранта справи тепер очікує передбачена законом відповідальність за розповсюдження порнографічної продукції.

У місті Іршава місцеві правоохоронці спільно з працівниками відділу боротьби  зі злочинами,  пов`язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в Закарпатській області задокументували факт реалізації диску  з аудіовізуальними творами порнографічного  змісту. 
37-річний житель Іршавщини продав  на ринку покупцеві DVD-диск з фільмом порнографічного характеру. Поліція затримала чоловіка та  вилучила у нього коробку  з іншими дисками. Вилучену відеопродукцію  відправили на мистецтвознавчі експертизи. 
За фактом збуту відеопродукції порнографічного змісту розпочато слідство. Кримінальне  провадження відкрили за ч. 1 статті 301 Кримінального кодексу України. За скоєне фігуранту справи загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією порнографічних предметів та засобів їх виготовлення і розповсюдження, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.