Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Не тільки співали та їли банош, а й навчались як треба безпечно жити учасники фестивалю «Берлибаський бануш»

13 травня у с. Костилівка Рахівського району відбувся традиційний гастрономічний фестиваль «Берлибаський бануш».


». Учасники фесту могли поласувати різновидами баношу, потанцювати під веселу музику гуцульських музик, навчитись під час майстер-класів приготуванню різних блюд, а також, побути у ролі справжнього рятувальника та дізнатися, як себе варто поводити, аби в житті все було ок.
Для того, аби наглядати за пожежною безпекою свята на місце приїхали фахівці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів, які розповідали громадянм про правила безпеки із вогнем, заборону спалювання сухої рослинності та заходи, яких варто дотримуватись під час відпочинку біля води. І дорослі і діти роздивлялись пожежний автомобіль та спорядження рятувальників, а також, за бажанням, приміряли й тестували бойовий одяг та обладнання вогнеборців. 





Разом з вогнеборцями просвітницько-профілактичною роботою із населенням займались і фахівці Рахівської гірської пошуково-рятвальної групи. Вони у свою чергу розповідали учасникам про безпеку у горах та показували, яке обладнання треба мати, аби подорож до Карпат була безпечною.
УДСНС України у Закарпатській області





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.