Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

2-х підозрюваних у підриві офісу КМКС в Ужгороді залишили під вартою ще на 2 місяці

Відповідні ухвали почергово ухвалив суддя Ужгородського міськрайонного суду Т.Деметрадзе 27 та 30 квітня.
Згідно з цими рішеннями затримані підозрювані у організації підриву офісу КМКС в Ужгороді вночі 27 лютого Володимир Кондратенко (на фото зліва) та Олександр Білобородько (на фото справа) проведуть під вартою ще 2 місяці – до 2 липня включно, допоки триватимуть подальші слідчі дії СБУ.
Нагадаємо, що їх взяли під варту 6 березня відразу після затримання в Кропивницькому.
Зауважимо, що як значиться у рішеннях суду в ході цієї резонансної справи, захист підозрюваних вимагав змінити запобіжний захід для них на домашній арешт або особисте зобов’язання. Однак суд у цьому прохання захисту відмовив.
Додамо також, що у цій справі фігурує ще 2 підозрюваних. Це Костянтин Кривич (колишній боєць батальйону «ОУН» та батальйону (роти) «Свята Марія») та Сергій Василиха (громадянин Молдови, за версією Геннадія Москаля – співробітник російських спецслужб у Придністров’ї), яких досі розшукують.
І саме вони, як випливає з матеріалів справи, є організаторами і виконавцями теракту. Натомість, затримані – лише співорганізаторами або співучасниками. Вибухівку не підкладав ні Білобородько, ні Кондратенко.
Усі деталі про обидві атаки на офіс КМКС в Ужгороді шукайте у наших публікаціях:

Mukachevo.net




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.