Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

5 секретів жінок, яким вдається досягнути успіху в самоорганізації

Ви щороку обіцяєте собі, що нарешті систематизуєте безлад у шафах і тумбочках, наведете лад в комп’ютері, навчитеся планувати день та встигати робити все заплановане? Може ви навіть придбали гарний блокнот аби записувати все, що плануєте зробити впродовж дня, однак, минає кілька днів, і ви повертаєтесь до старих звичок. У чому ж секрет жінок, яким таки вдається правильно організувати час та впорядкувати домашні справи? Давайте розберемось разом.

Вони користуються цифровою та фізичною системою обліку
Захаращений робочий стіл комп’ютера – це цифровий аналог картонної папки з документами та важливими паперами: на перший погляд – все під руками, але коли треба знайти щось конкретне, доведеться добряче потрудитись.

Для ефективної систематизації та зберігання різних матеріальних речей корисно згрупувати їх за темами (документи на квартиру, папери, що стосуються комунальних платежів, особисті документи тощо) та поскладати в окремі папки, коробки чи хоча б файлики (не забудьте їх підписати). На комп’ютері слід завести щось схоже: згрупуйте файли на жорсткому диску та в електронній пошті та помістіть їх у теки зі зрозумілими та змістовними назвами.

Організовані жінки готуються заздалегідь
Чого б це не стосувалось: приготування їжі, вибору вбрання на наступний день чи бронювання туру – гарні господині мають звичку планувати все наперед. Звичайно ж, на вихідних їм доводиться витратити не одну годину, аби розпланувати меню на тиждень, скласти списки покупок та зробити заготовки для приготування їжі. Однак впродовж робочого тижня це дає змогу зекономити купу часу та зусиль.

Вони оточують себе списками запланованих справ
На телефоні. В блокноті на робочому столі. На холодильнику. Списки всюди, куди не глянь. Коли б не спало щось на думку, організовані жінки одразу це записують. А потім отримують задоволення від викреслювання виконаних пунктів.

Вони налаштовують безліч нагадувань
Досить важко спізнитись на зустріч, якщо будильник в телефоні нагадуватиме про неї за день до початку, а потім за годину, за півгодини, за 15 хвилин… ну, ви зрозуміли. Деякі пані налаштовують нагадування на зразок «оплатити рахунок за електрику», «розпитати класного керівника про поведінку на уроках», аби нічого не вилетіло з голови.

Вони вміють говорити «ні»
Дуже легко напланувати забагато та почувати себе як білка в колесі. Організовані пані ведуть календар, в якому передбачено час на догляд за собою та відпочинок, і цей час вважається священним.

Статтю підготувала Наталя Фадєєва

За матеріалами www.purewow.com




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.