Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вуличне радіо «Позитив» тепер у Рахові

З 24 квітня на вулицях Рахова лунає музика та аудіореклама.

Ми, як і багато міст України, тепер маємо своє вуличне радіо під назвою «Позитив». Працюють вони з понеділка по п’ятницю, з восьмої ранку до п’ятої вечора. Радіо надає послуги з розміщення різної аудіореклами (до 30 секунд) та розважає містян музикою. Саме такі повідомлення важко проігнорувати й вони не стають набридливими.

Географія «Позитива» охоплює центральну вулицю Рахова, починається від перехрестя біля готелю-ресторану «Європа» й закінчується на головній площі.
?? ??µ??·???»????°? ????????? ??·????±???°??¶??µ??? ??·??° ??·??°????????? "???µ????»??°??????° ??°????µ????? ??????·???????"

Це не перший проект компанії. «Позитив» запровадив таку ідею ще вісім років тому у Тячеві.

Як замовити рекламу? Потрібно звернутися в головний офіс рекламної агенції «Позитив», на адресу: вул. Миру 15/2. За додатковою інформацією дзвоніть за телефоном: 068 535 00 11. Якщо у вас готовий текст, то його відразу пускають у ефір. Якщо ні, то працівники допоможуть скласти текст.

Чимало міст уже давно звикли до пісень чи повідомлень з електричних стовпів. Натомість для рахів’яни це в новинку. Як звикають і як ставляться до інновацій місцеві жителі? Дізнається Rakhiv News.

Олександр: «Мені подобається. Здається, місто стало сучасніше. Часто вранці дорогою на роботу піднімається настрій від хорошої музики. Ще це відволікає від буденної суєти. На фоні того, як змінилося місто за останній час, складається враження, що ми йдемо вперед».

Антоніна: «Особисто мені приємно, що містечко, у якому я живу осучаснюється, і хтось вносить свої креативні ідеї, які потім реалізовуються. Але, як завжди, є два боки медалі. З одного боку, мені радіо інколи піднімає настрій, з іншого – так пощастило, що одна з колонок навпроти мого вікна (добре, що хоч не всі вікна виходять на центральну вулицю), то інколи воно діє на нерви. Як на мене, варто також поставити радіо на дитячому майданчику. Діти гралися б і концерти паралельно влаштовували. Це б впливало на їхній культурний розвиток».

Аня: «Ідея дуже подобається. У Чернівцях вуличне радіо здебільшого розташоване на зупинках, є можливість послухати новини, музику. Наприклад, Скрябіна, Океан Ельзи і т. д. Це дарує позитивні емоції. Якщо говорити безпосередньо про Рахів, то це крутий задум. Гадаю, кожному жителю нашого міста сподобається ця ініціатива. Адже вулиці Рахова стануть інформаційно доступні кожному».




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.