Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вчені прийшли до висновку, що фрукти без кісточок – гроші на вітер

Нещодавно вчені, після недавніх досліджень, назвали список фруктів, які набагато корисніше їсти з кісточками. Інформація про це з'явилася в тематичних виданнях. Виявляється, що кісточки, які містяться в цитрусових фруктах, здатні відновлювати тонус людського організму, а також знімати головний біль.

Кісточки всередині оливок містять спеціальні речовини, які виводять токсини, покращують травлення, полегшують симптоми астми і сприятливо впливають на відновлення нервової системи. Також варто їсти кісточки винограду разом з самими ягодами. Справа в тому, що вони добре впливають на стан шкіри, роблячи її більш гладкою та еластичною.
 
Всупереч загальноприйнятій думці, під час вживання в їжу кавуна кісточки також не варто викидати. Це заняття не тільки для багатьох нудне, але воно також позбавляє організм корисного ефекту. Справа в тому, що речовини, які містяться в них, зменшують рівень цукру в крові.
 
Фахівці додають, що ось яблука їсти з кісточками не варто, адже в них є амігдалін. Ця речовина виділяє отруйну синильну кислоту, яка з'являється під час взаємодії ферменту з шлунка бета-глюкуронидазами.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.