Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Підозрювані у серії грабежів закарпатці проведуть два місяці за гратами

Суд обрав запобіжний захід двом хлопцям з Воловеччини, яких днями затримали в Ужгороді
Нагадаємо, 8 травня пізно ввечері до поліції надійшло два повідомлення про пограбування в Ужгороді. В обох випадках заявники повідомляли, що до них під’їхав автомобіль темного кольору, з нього вийшли чоловіки та відібрали гроші та телефони. Поліція зреагувала миттєво, в Ужгороді ввели оперативний план «Перехват». Незабаром авто зупинили біля залізничного вокзалу. Правоохоронці затримали двох нападників. Третьому вдалося втекти, він перебуває у розшуку. 
10 травня Ужгородський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу двом підозрюваним.
В межах розгляду клопотання, слідчим суддею встановлено, що підозрюваним інкримінується вчинення тяжкого злочину: грабіж, поєднаний з насильством, вчинений за попередньою змовою групою осіб.
Двоє юнаків, 22 та 20-ти років відповідно, підозрюються у відкритому заволодінні чужим майном, а саме грошовими коштами у сумі понад 5 тисяч гривень, мобільними телефонами та банківськими картками.
Враховуючи характеризуючи дані про осіб (відсутність офіційного місця роботи, незадовільне матеріальне становище тощо), тяжкість інкримінованого злочину, наявні ризики уникнення покарання, слідчий суддя обрав підозрюваним мешканцям Воловеччини запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави. Строк дії ухвали слідчого судді - 60 діб, інформує прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.