Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Великобичківському лісгоспі спростували інформацію про завищену ціну на паливні дрова

1000 гривень за кубометр дров – по такій ціні Великобичківський лісгосп продає деревину жителям сіл Біла Церква та Середнє Водяне, що на Рахівщині.
 
Принаймні, таку інформацію оприлюднив один із депутатів райради Микола Кокіш-Мельник на своїй сторінці у Фейсбук.Аби перевірити інформацію на шляху до Великого Бичкова зупинилися у центрі села Біла Церква і опитали тамтешніх. Аби розставити всі крапки над І з’ясували ціни на дрова для населення у Великобичківському лісгоспі.
Для довідки,у 2017 році лісництво реалізувало для населення – 32 з половиною тисячі кубометрів дров, а цього року вже 11 тисяч. Задовільнити повністю потребу у деревині дворогосподарств 13 населених пунктів Рахівщини – від Солотвина до Рахова, які обслуговує лісгосп, підприємство невзмозі. Одна з причин імовірних махінацій з паливними дровами – відсутність машин у лісгоспі для їх транспортування до дворогосподарств.
Тому, працівники Великобичківсткого лісгоспу просять жителів купувати дрова офіційно: тобто безпосередньо зі складів підприємств. У інших випадках відповідальність за ціну, яку люди платять водіям за лісо продукцію та їх доставку, лісівники не несуть.







Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.