Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області перевірила додержання вимог природоохоронного законодавства

Підприємство відшкодовуватиме збитки, заподіяні наднормативними викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів
Державна екологічна інспекція у Закарпатській області перевірила  додержання вимог природоохоронного законодавства ТОВ “РОСС - Україна”.  Під час здійснення заходу державного нагляду (контролю) встановлено, що підприємство не веде первинний поточний облік відходів, що є порушенням ст.17 Закону України «Про відходи» та певний період здійснювало викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів без відповідного дозволу. За результатами перевірки директору ТОВ “РОСС - Україна” видано припис, посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.  82-1 КУпАП, проведено розрахунок розміру збитків, заподіяних державі в результаті наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів на суму 8745 гривень та пред’явлено претензію для добровільного відшкодування.
В разі залишення претензії без відповіді Інспекцією буде передано справу до Господарського суду Закарпатської області для примусового стягнення  суми заподіяних збитків.

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.