Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Берегівщина є лідером серед водіння у нетверезому стані

З початку року групи реагування патрульної поліції Закарпаття зафіксували 140 випадків водіння краянами транспортних засобів в нетверезому стані

Найбільше таких протоколів склали на Берегівщині, – інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
За 4 місяці працівники ГРПП Головного управління Національної поліції в Закарпатській області склали 140 адмінпротоколів за ст. 130 КУпАП, тобто керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.
Найчастіше такі адмінматеріали складали правоохоронці Берегівщини – 20 протоколів, або 14% від загальної кількості. Всього на один випадок менше зафіксували ГРПП Ужгородського районного відділення поліції – 19. На Іршавщині – 18 таких протоколів, на Хустщині – 16. Правоохоронці Тячівського району склали 13 адмінматеріалів за 130 КУпАП, Виноградівського – 11. Найменше водіїв у стані алкогольного сп’яніння їздили Великоберезнянським та Воловецьким районом – по 3 таких випадки.
Нагадуємо, що з 2016 року штрафи за таке правопорушення суттєво збільшені: від 10200грн та позбавлення права керування транспортними засобами на строк один рік за перший такий адмінпротокол до штрафу 40800 грн (2400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років – за більше як два випадки керування в стані алкогольного сп’яніння за 5 років.







Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.