Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Horsch може розмістити виробництво на Закарпатті

Світовий виробник сільгосптехніки компанія Horsch (Німеччина) може розмістити виробничі потужності в Закарпатській області. Про це повідомляють закарпатьські засоби масової інформації з посиланням на депутата Верховної Ради Василя Петьовку.

За інформацією його прес-служби, нещодавно делегація українських політиків відвідала завод Horsch у німецькому Швандорфі.
Зокрема, повідомляється про попередні домовленості з власниками компанії Міхаелем та Корнелією Хорш щодо візиту на Закарпаття для вивчення можливості розміщення виробничих потужностей.
Як повідомляв LANDLORD, підприємство «Horsch Україна» було засновано в 2009 році. Основною продукцією, представленою в Україні, є дискові борони, культиватори, навісні сівалки, дискові посівні комплекси, анкерні сівалки, обприскувачі, машини для смугової обробки, машини для точного висіву, бункери-накопичувачі.
Продаж техніки здійснюється через широку дилерську мережу. З 2011 року працює центральний склад запчастин, з якого здійснюється розсилка в усі регіони України.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.