Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Солотвині житель Рахівщини намагався підкупити прикордонника за 1130 євро

Порушника, який намагався підкупити співробітника Держприкордонслужби, викрито сьогодні у смт Солотвино Тячівського району, що на Закарпатті.

Жителя с. Великий Бичків Рахівського району Закарпатської області 1995 року народження було затримано спільною міжвідомчою групою у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, слідчого відділу СБУ в Закарпатській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону та із залученням мобільної прикордонної застави «Мукачево» у ході реалізації матеріалів кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».
Молодик надав військовослужбовцю відділу «Ділове» Мукачівського прикордонного загону неправомірну вигоду у розмірі 1130 євро за сприяння незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії. Наразі стосовно затриманого тривають невідкладні слідчі дії, повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі ДПС України.
Нагадаємо, кілька тижнів тому на Закарпатті співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби викрили іншого місцевого жителя, який надав військовослужбовцю відділу «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону неправомірну грошову винагороду у розмірі 14 тисяч гривень. Закарпатець переказав кошти на банківську картку військовослужбовця Держприкордонслужби також за сприяння незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон, однак його задум був викритий, так як прикордонник не погодився на таку злочинну схему.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.