Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Близько 100 тисяч закарпатців можуть втратити громадянство України

Чергове покращення від Гаранта та Адміністрації Президента. І це - не зниження ціни на газ, не підвищення соціальних гарантій, а невідкладний законопроект про громадянство. Нібито направлений на жителів Криму, котрі голосували за Путіна.

Суть законопроекту №8297 дуже проста: голосував за владу інших країн – примусово втратив українське громадянство, перетнув кордон України за паспортом іншої країни… Ну, ви зрозуміли. Але як говорити про Крим, то не враховано, що багато людей голосували примусово. Не секрет, як там зараз «безпечно». Логічно, що люди бояться за своє життя. Де-факто і де-юре українська влада визнає кримчан не своїми громадянами, а громадянами Росії.
Цей документ також стосується закарпатських етнічних угорців, котрі мають паспорти. Але багато з них захищали Україну на сході, дехто не повернувся з АТО. Ці ж етнічні угорці живуть в Україні і працюють на її економіку, але зараз їх всіх треба позбавити громадянства і вигнати в Угорщину.

Третя група ризику – заробітчани. Так, основний інвестор, котрий присилає валюту в Україну, буде позбавлений громадянства. А ті чиновники й депутати, котрі мають по три паспорти в кишені, не підпадають під ці норми, їх нововведення не стосуються. От така ініціатива Гаранта. Здається, Президент непосильно працює над зниженням власного рейтингу. А такими законами вбиває гвіздок в домовину власної популярності.

Володимир Чубірко – Фейсбук.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.