Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті природні ресурси поповнили бюджет на понад 31,8 млн грн

Рентні платежі протягом січня-березня 2018 року поповнили казну на понад 31,8 млн грн, що на 14,1 млн грн. більше сплати відповідних платежів протягом аналогічного періоду минулого року, – повідомляють у Головному фіскальному відомстві Закарпатської області. 
До зведеної казни найбільш значну суму збору за спеціальне використання лісових ресурсів – більше 23,3 млн грн сплатили лісогосподарські підприємства області та тимчасові лісокористувачі. Платники рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин забезпечили надходження у сумі 5,1 млн грн. Решту – більше 3,3 млн грн сплатили платники регіону за спеціальне використання води.
У Головному управлінні ДФС у Закарпатській області наголошують, що основну частку податків за користування природними багатствами отримує місцевий бюджет. Так, за вказаний період, згідно з розподілом коштів до державного бюджету спрямовано понад 11,3 млн грн рентних платежів. Натомість, у розпорядженні місцевих громад регіону залишилось  більше 20,5 млн грн надходжень від користувачів природних ресурсів.

ДФС у Закарпатській області




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.