Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На території шкіл Рахівщини стало «зеленіше»

Нагадаємо, що в рамках акції«#Майбутнє_лісу_у_твоїх_руках» на Закарпатті цього року планується створити понад 2553, 6 гектарів нових лісів



22 квітня на планеті відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті.
Учні Чорнотисянської ЗОШ I-III ступенів та Ясінянської ЗОШ №1 разом з представниками від ДП «Ясінянське ЛМГ» в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» під гаслом «Доля планети в наших руках» провели масовий захід.
У Чорнотисянській ЗОШ під час лінійки говорили про формування екологічної культури, громадської відповідальності за екологічний стан навколишнього середовища у школярів.
Після урочистої лінійки провели благоустрій території школи й укріплення берегів річки шляхом посадки дерев: ялини європейської, дугласії, липи, дуба, клена. А у Ясінянській ЗОШ старші викладачі разом з учнями висадили ялину, ялицю і явір. Посадили 25 саджанців на території школи вздовж огорожі. Все задля того, щоб хоч трошки стримували шум і пил від ґрунтової дороги. Однак вчителі не обмежилися шкільним подвір’ям і на місці вересневого буверію висадили ще 15 саджанців.
Нагадаємо, що в рамках акції«#Майбутнє_лісу_у_твоїх_руках» на Закарпатті цього року планується створити понад 2553, 6 гектарів нових лісів. Саджанці для відновлення лісів краю та озеленення садочків, шкіл, лікарень, вирощують власними силами, а рівень їхньої адаптації та виживання в нових умовах перевищує 90%. Лісові культури будуть рости і через роки радувати своєю красою, а кожен, учень має запам’ятати день, коли зробив особистий внесок в озеленення рідного краю.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.