Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Третя світова і кінець світу: названо криваву дату

Всі люди загинуть
 
Група конспірологів оприлюднила в Мережі дату початку Третьої світової війни, яка спровокує настання кінця світу. Про це повідомляють ЗМІ.

За словами експертів, загрозлива Землі таємнича планета Нібіру має стати видимою на небосхилі вже 23 квітня. Конспірологи впевнені, що від дій Нібіру буде залежати подальший розвиток подій.
 
Експерти не виключають, що смертоносний космічний об'єкт може стати причиною початку Третьої світової війни, після якої настане апокаліпсис і повне знищення всього живого на Землі.

На думку Ітана Троубріджа, екс-співробітника американської Геологічної служби, вчені НАСА знають про існування Нібіру вже близько 30 років, але вони роблять вигляд, що доказів її існування немає.

Однак, незважаючи на замовчування цієї теми, по всьому світу йде активний пошук, купівля і будівництво протиатомних притулків, стверджує Ітан Троубрідж.

Нагадаємо, дослідники з Окфсордского університету не вірять, що причиною кінця земного людства стане міфічна планета Нібіру і підступні рептилоїди. На думку вчених, є всього три найбільш реальних сценарію кінця світу.
 
Тотальна термоядерна війна. Вона здатна зруйнувати всі великі міста, заразити радіоактивними речовинами грунт, воду і повітря. Ядерні держави на нашій планеті накопичили вже досить боєголовок, щоб привести такий сценарій в дію. В результаті такої масштабної війни загинуть не тільки люди, але і рослини, і тварини.

Крім того, астрономи всього світу спостерігають за рухом виявленої зірки Глізе 710. Смертоносне небезпечне тіло невідворотно рухається до Землі і, за розрахунками вчених, стане вбивцею нашої планети.

У цей час зірка знаходиться на відстані 64 світлових років від Землі. Однак швидкість Глізе 710 величезна. Вчені не сумніваються, що зірка неминуче увійде в нашу систему. Незважаючи на рідкість такого явища, як фатальна зустріч зірок, подібні прецеденти відомі науці.

Втім, астрономи втішають людство тим, що кінець світу, спровокований Глізе 710, настане нескоро. До цього фатального моменту на Землі може змінитися більше 40 тис. поколінь людей. Навіть найбожевільніші футурологи впевнені, що знищення Землі настане через 165 млн років.








Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.