Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як позбутися апатії: 5 порад

Часто апатію плутають з депресією. Апатія проявляється у байдужому ставленні до того, що відбувається навколо. Ніщо не приносить задоволення, не з'являється мотивації до справ, не має бажання бачитися з друзями, кажуть психологи.


Серед причин апатії називають нестачу фізичної активності, неправильне харчування, брак вітамінів. Також погіршення настрою може викликати страх перед важливою подією або незавершені справи, пише "Сегодня".
Щоб зникла апатія не потрібно медикаментозного лікування. Фахівці дають 5 порад, які допоможуть вийти із стану апатії.
1. Змініть те, що можете
Усі проблеми можна вирішити. Головне почати. Почитайте літературу чи статті, що стосуються вашої ситуації. Зробіть висновки і починайте рухатися. Поставте собі запитання: що я можу зробити вже зараз? Що займе 5-10 хвилин часу, але допоможе?
Автор: BroDude
2. Робіть звичні речі інакше
Вийдіть із зони комфорту. Розбийте звичну рутину. Почніть з елементарного — почніть раніше прокидатися, змініть звичний сніданок, заведіть нові знайомства чи хобі.
Автор: Yvision
3. Самі створіть настрій
Зустріньтеся з друзями, з великою компанією енергійних і позитивних людей. Це можуть бути відвідини творчих, акторських гуртків чи курси танців. Купіть повітряну кульку, і подаруйте дитині. Це зарядить вас позитивом. Якщо ви робитимете щось нове, то введете себе у новий стан.
Автор: volyn.tabloyid.com
4. Сконцентруйтеся на чомусь одному
Не ведіть себе, як за шведським столом. Не намагайтеся отримати все і відразу. Виберіть щось одне і займайтеся цим. При цьому не допускайте думки про те, що щось втрачаєте.
Автор: hollydolly.com.ua
5. Дізнайтеся все про звички
Апатія найчастіше з'являється, коли вас поглинула рутина. Це означає, що ви прищепили собі кілька нудних звичок. Життя дуже одноманітне. Мозок абсолютно не працює, виконуючи все на автоматі. Запишіть усі свої погані та хороші звички. Подумайте, які можна замінити, які викорінити взагалі.
Автор: evolllution.com




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.