Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В Ужгороді виступатимуть відомі українські гумористи

Цього року Студія «Квартал 95» радує своїх глядачів новою програмою. Після тріумфальних гастролей в Америці і Австралії головні коміки країни готові смішити українців.
Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Юрій Крапов і все улюблені «кварталівці» скоро виступлять в Ужгороді. Нові образи, свіжі жарти, актуальні пародії, – все це в одному неповторному концерті.

Студія «Квартал 95» – це гумористичне шоу, в якому бере участь акторський колектив Студії «Квартал 95». Гумор у «Вечірньому Кварталі» завжди свіжий і актуальний, гострий і точний. «Вечірній Квартал» – це інтерпретація подій, що відбуваються в суспільно-політичному житті країни через призму здорової іронії та сарказму.

Багато хто вже звик дізнаватися новини саме з шоу «Вечірній Квартал». У шоу по-доброму і від душі сміються над політиками і спортсменами, музикантами і телезірками, причому найчастіше разом із ними ж. «Вечірній Квартал» давно б’є рекорди за телевізійними рейтингами, а вдячні глядачі, які переповнюють усі зали, де проходять концерти «Кварталу 95», називають хлопців «народними антидепресантами».

Концерт Студії «Квартал 95» в Ужгороді відбудеться 4 червня о 20:00 в Амфітеатрі.

Квитки можна прибати у концертнiй касі ТЦ Дастор , а iнформацiя за телефоном – 0993192620.

Студія «Квартал 95» із нетерпінням чекає своїх глядачів! І зверніть увагу, без гарного настрою квиток не дійсний! «Чекаємо вас, готовими сміятися і веселитися разом із нами», – зазначають «кварталівці».




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.