Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Чим відлякують жінки сучасних чоловіків?

Жінки нерідко задаються питанням про те, чому їм не щастить з відносинами. Головна проблема сучасних жінок – це їх непомірні амбіції.


Чому чоловік не проявляє інтерес, не дзвонить, не пише і зникає з горизонту після скороминущої зустрічі? Розбираємося по порядку…
Нав’язливе бажання бути у відносинах. Можливо, бажання вийти заміж і створити сім’ю і похвальне, але у багатьох жінок воно стає ідеєю фікс. Такі жінки не знайомляться з чоловіками, а ловлять їх. Тому «жертви» намагаються якомога швидше втекти від «мисливиць».

Прагнення знайти того, хто буде вирішувати всі проблеми. Так, кожен влаштовується на життя як може. Але ніякий поважаючий себе чоловік не захоче, щоб хтось це робив за його рахунок. Перш ніж розраховувати на чиюсь підтримку, запитайте у себе: який ваш особистий внесок?
Невиправдані амбіції. Жінки завжди прагнуть знайти принца. Але в реальному житті принци не ходять в магазини і не їздять у метро. Їх в цілому вкрай мало, якщо враховувати чисельність жіночого населення. Якщо жінка вважає себе королевою і вважає, що гідна тільки самого кращого, ще не означає, що так воно і є. Не потрібно дивитися на життя крізь рожеві окуляри, це нерозумно.
Інфантилізм. Є жінки, які і в 30 років поводяться в дусі «я – дівчинка». Але якщо ви оцінюєте навколишнє життя через призму напівдитячих фантазій, продовжуйте жити в своєму надуманому світі мрій, – навіщо вам реальні чоловіки? У жінці чоловік бачить багато кого. В тому числі друга і порадника. Тому насамперед чоловікам подобаються самостійні жінки, здатні вирішувати ті дрібні проблеми, які їм цілком по плечу.
Контроль. Жінки добре знають: їх статистично більше. Тобто, навіть якщо відкинути всі критерії відбору, чоловіків на всіх все одно не вистачить. Тому у багатьох мимоволі включається функція контролю, яка фактично позбавляє чоловіка особистого простору. Будь-яка спроба контролювати чоловіка (і в цілому будь-яку людину) – це наслідок глибоко особистих проблем. Розберіться спочатку в них.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.