Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Папа Римський попросив "плодів миру" для України

Папа Римський Франциск в великодньому посланні "Місту і Світу" в Ватикані попросив "плодів миру" для України.

"Плодів миру" просимо для України, щоб зміцнювалися кроки на користь згоди і були полегшені можливості для реалізації гуманітарних ініціатив, в яких потребує населення ", - сказав він.

Послання він присвятив тому, що Ісус "заздалегідь передбачив Свою смерть і воскресіння" за допомогою образу зерна пшениці, передає "Сьогодні".

"Христове воскресіння – це справжня надія світу, яка не розчаровує. Це сила пшеничного зерна – ця сила любові, яка знижується і віддається до кінця, і яка дійсно оновлює світ. Ця сила також і сьогодні приносить плід в борознах нашої історії, позначеної багатьма несправедливостями і насильством", - сказав Франциск.

Ці плоди це – "плоди надії і гідності" там, де існує потреба, голод і безробіття, серед біженців і шукачів притулку, жертв торгівлі наркотиками, торгівлі людьми та сучасного рабства.
У цьому контексті Папа Римський побажав "плодів миру" для всього світу: для Сирії, Святої Землі, Ємену і всього Близького Сходу, африканських країн, де тривають військові конфлікти.

Також понтифік попросив "плодів діалогу" для Корейського півострова, щоб триваючі переговори сприяли гармонії і примиренню регіону.

Крім того, він підніс молитву за венесуельський народ, який, "живе на своєрідній "чужині" у власній країні".

Сьогодні християни західного обряду відзначають Великдень. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.