Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як зустрічали олімпійців на рідній землі вболівальники, рідні та друзі

Гучними оплесками зустрічали олімпійців у сільському клубі Чорної Тиси, повідомляє прес-служба Рахівської РДА.


23 березня, у приміщенні Чорнотисянського сільського клубу, селяни гучними оплесками зустрічали своїх перших спортсменів, які взяли участь в Олімпійських іграх.
Іван Ковбаснюк - український гірськолижник, член збірної України на Олімпійських іграх і Сергій Романюк - український гірськолижник, член збірної України на Параолімпійських іграх. Ними пишається Рахівщина.
Чимало вдячних слів пролунало на адресу спортсменів. Голови райадміністрації і райради Павло Басараба і Василь Дан, вручили хлопцям подарунки і грошові винагороди.  Відзначили олімпійців і їхні вболівальники - голови Чорної Тиси і Ясіня Іван Павлючок та Едуард Зелінський, члени асоціації підприємств лісопереробників ,,Біла Тиса”, керівництво Ясінянського лісгоспу.
- Ми дуже пишаємося нашими олімпійцями, а особливо - параолімпійцем, які мають надзвичайну силу волі та гідно представили Україну на Олімпіаді! Кожен з них – справжній герой! Думаю, що це перемога, про яку ми мріяли – щоб про Рахівщину почули у світі, - зазначив Павло Басараба.
Параолімпієць Сергій Романюк вже пообіцяв готуватися до наступних змагань, ними стане параолімпіада у Китаї.























Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.