Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Зробимо турботу про навколишнє середовище нормою життя!

Щороку, 21 березня, з ініціативи 23-ї Генеральної Асамблеї Європейської конфедерації сільського господарства за підтримки Всесвітньої продовольчої програми ООН відзначається Міжнародний день лісів.
 Метою акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз’яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень.
Керівники району Василь Дан та Павло Басараба звертаються до небайдужих мешканців Рахівщини з проханням прийняти активну участь в озелененні та благоустрою населених пунктів району.
Заходи з озеленення та благоустрою мають на меті не тільки вчити прибирати землю та водойми від забруднення, а й не засмічувати їх, дбати про довкілля, насаджуючи нові молоді дерева не за приписами та розпорядженнями, а щоденно. Зробити турботу про навколишнє середовище нормою життя. Поступати за принципом “Чисто не там де прибирають, а там де не смітять”.
Районна рада та райдержадміністрація пропонують здійснити ряд робіт щодо висадки дерев, привести у належний вигляд вулиць, прибудинкових територій.
Просимо кожного мешканця, представників громадських та політичних організацій, депутатів місцевих рад та Рахівської районної ради внести свою частку у роботу з озеленення території рідної Рахівщини.
Заздалегідь дякуємо Вам, дорогі земляки, за небайдужість до проблем благоустрою нашого краю, адже хто, як не ми самі створюємо своє життя, свій побут.
Давайте разом додамо нашій гірській Рахівщині краси!




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.