Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Українці винайшли пристрій, який допоможе рятувати мільйони життів

Українські винахідники створили портативний пристрій Cardiomo, який здатен контролювати стан здоров'я користувача та попередити його про хворобу.
Про це повідомляє "Голос Америки".
"Цей маленький пристрій може рятувати життя. Винахід українців здатен попередити користувача про розвиток десятків захворювань, таких як: ішемічна хвороба серця, інфаркт чи інсульт, і допомогти уникнути фатальних наслідків", - йдеться у сюжеті.
Користуватися цим пристроєм дуже просто: він кріпиться на тіло під серцем людини за допомогою клейких електродів і стежить за життєво важливими показниками здоров'я, як електрокардіограма, температури тіла, робота легенів і серцевий ритм.
Після цього всі дані з сенсора передаються в "хмарний" сервіс. Там система аналізує інформацію та сигналізує родичам чи лікарю про будь-які зміни в здоров'ї пацієнта. Крім цього, вона надсилає професійні рекомендації на мобільний додаток, а в критичній ситуації рекомендує звернутися до лікаря.
Також Cardiomo контролює виконання вправ, стежить за розпорядком дня, рекомендує час і місце для прогулянок та нагадує про прийом ліків.
Наразі 250 користувачів тестують пристрій.
Його серійне виробництво заплановане на травень 2018 року. 
Cardiomo вже замовили 2000 людей з різних континентів.
Як відомо, даний пристрій вже відзначений численними міжнародними нагородами.

[media=https://ukrainian.voanews.com/a/cardiomo-prystrii-vynaidenyi-ukraintsiamy/4295283.html]




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.