Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Леви – щедрі, а Овни – пристрасні: які особливості приваблюють вашого партнера

За що нас обирає кохана людина, і що нас приваблює в ній самій?

"Ми обираємо, нас обирають..." А дійсно, за що нас обирає кохана людина, і що нас приваблює в ній самій? Давайте подивимося на це з точки зору знака зодіаку, під яким ми мали щастя народитися.

1. Овен
Пристрасть. Ви в буквальному сенсі готові зануритися головою в усе, до чого тягне вас ваша шалена натура. Любов вашої другої половинки до вас стане його найбільшою пригодою в житті, тому що ви надихаєте вашого партнера любити більше, глибше і яскравіше.

2. Телець
Відданість. Ви не стрибаєте в любов з головою як у вир, але як тільки ви знайдете її, то віддаєте партнеру своє серце назавжди. Ви даруєте йому свою сталість, стабільність і любов, яка витримує випробування часом.

3. Близнюки
Енергія. Ви – душа будь-якої компанії й випромінюєте чарівність, перед якою неможливо встояти. У вас велике і щедре серце, ви постійно ділитеся зі своєю другою половиною всім, що знаєте і вмієте, а також своєю пристрастю і своїми почуттями.

4. Рак
Сила вашої турботи. Пристрасно піклуватися про свою любов і самовіддано захищати її – ваша друга натура. З вами приємно і романтично, коли все добре, і по-домашньому затишно і безпечно, коли приходять важкі часи.

5. Лев
Щедрість. Ваша любов подібна до світла сонця: вона сильна, впевнена і незмінна, немов ви не можете до кінця насолодитися своєю коханою людиною і не в силах стримати всі почуття, які переповнюють вас.

6. Діва
Уважність. Ви досконально знаєте свого партнера, усі його слабкі й сильні сторони, і все одно не припиняєте його любити. Ви приймаєте своїх улюблених такими, як вони є, а ті, в свою чергу, не поміняють вас ні на що і ні на кого в світі.

7. Терези
Гармонія. Вас переповнює так багато любові, що ви пристрасно бажаєте поділитися з партнером кожною миттю свого захоплюючого і повноцінного життя. З вами добре, тому що у стосунках з вами немає місця драмі і конфліктів.

8. Скорпіон
Повне посвячення себе своєму партнеру. Ви зосереджуєтесь тільки на коханій людині, не відволікаючись ні на що інше в цьому світі. Він може не сумніватися, що ви цілком його, оскільки ви віддаєте йому все найкраще, що у вас є.

9. Стрілець
Оптимізм. Ви просто випромінюєте жвавість, веселість і ентузіазм, і бути з вами просто одне суцільне задоволення. Ваше потужна віра і здатність бачити хорошу сторону в кожній ситуації надихає ваших улюблених щосили намагатися жити на повну.

10. Козеріг
Надійність. Ви завжди прийдете на допомогу своєму партнеру, і йому ніколи не доведеться в вас сумніватися, настільки ви відповідальна людина. Ви для нього підтримка, опора і джерело турботи і любові всього його життя.

11. Водолій
Чесність. Вам нелегко озвучити свої почуття іншій людині, але своєму потенційному партнеру ви можете відразу діловито й прямолінійно запропонувати стосунки на основі чесності, відкритості й щирого бажання піклуватися про вас.

12. Риби
Співпереживання. Ви ніжна і м'яка людина, і вашій внутрішній теплоті, співчуттю і турботі про близьку людину немає меж. Ви намагаєтеся реагувати і відгукуватися на почуття й переживання вашого партнера і завжди піклуєтеся про його інтереси.

Джерело 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.