Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Позбавьтесь негайно від речей що приносять в будинок бідність

Вчасно позбувшись від них, ви зможете запобігти неприємності з грошима і залучити в своє життя достаток.



Фінансова удача залежить від багатьох факторів, і відштовхнути її можуть навіть деякі предмети, які ми щодня використовуємо в побуті. Знаючи, які речі руйнують грошову енергетику, ви зможете позбутися від проблем з грошима і почати шлях до добробуту, передає Ukr.Media.
Всім відома фраза «мій дім — моя фортеця». Це дійсно так:  енергетика будинку безпосередньо впливає на стан людини, його фінансове благополуччя і успіхи. А залежить домашня аура від того, які предмети знаходяться у вашому помешканні.
Наші предки надавали енергетиці будинку величезне значення, а тому уважно ставилися до домашнього оздоблення. Вони знали, що є речі, які привертають у будинок процвітання, і намагалися розташувати їх на самих видних місцях. Їм було відомо і про те, що деякі предмети здатні відштовхувати від домочадців удачу, притягувати бідність і неприємності. Від таких прагнули позбутися якомога швидше.
Сучасні фахівці з біоенергетики, в тому числі і відомий астролог Тамара Глоба, підтверджують народну мудрість: є ряд предметів, які володіють негативною енергетикою і приносять в будинок збитки і бідність. Небезпека полягає в тому, що багато з цих речей настільки звичними, що ми навіть не помічаємо їх і не здогадуємося про згубний вплив на нашу фінансову удачу. Вчасно позбувшись від них, ви зможете запобігти неприємності з грошима і залучити в своє життя достаток.
Які речі відштовхують гроші
Старі речі, якими вже довгий час ніхто не користувався. Складати непотріб на балконі, антресолях або у вільній кімнаті — звичка, властива багатьом людям. Однак саме залежалися без використання предмети блокують фінансові потоки, що призводить до проблем з грошима і збитків. Щоб ваше життя прийшло щось нове, спочатку необхідно звільнити для цього місце. Позбувшись від прийшла в непридатність одягу, несправної техніки та інших зламаних речей, ви відкриєте шлях фінансової удачі, і вона неодмінно відвідає ваш будинок. А якщо ви заміните ці речі на предмети, які залучають достаток, наприклад, сильний грошовий амулет, то успіх і благополуччя не змусять себе довго чекати.
Посуд з тріщинами і сколами. З посудом домочадці контактують найчастіше, саме тому вона дуже сильно впливає на енергетику і успіхи кожного, хто живе в будинку людини. Крім того, що така посуд несе цілком явну небезпеку, вона ще й відштовхує енергію достатку і процвітання. Щоб цього не відбувалося, намагайтеся вчасно викидати сколені тарілки і чашки.
Речі, які викликають у вас неприємні емоції. Здається, що ніхто не захоче тримати в будинку предмети, при одному погляді на які псується настрій. Однак таке зустрічається досить часто: наприклад, багато хто не вирішуються викинути подаровану кимось картину, хоча вона викликає не самі приємні відчуття, або фотографії, з якими пов'язані негативні спогади. Такі речі не варто берегти без особливої потреби: вони витягають з вас енергію і внутрішні сили. Вважається, що в будинку не варто також тримати декоративні композиції з сухих квітів: вони володіють «мертвої» енергетикою, протилежної енергії достатку і процвітання.
Вищеперелічені предмети рано чи пізно з'являються практично в кожному будинку, але важливо своєчасно позбавлятися від них, щоб позитивна енергія не покидала ваше житло.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.