Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Медики назвали ідеальний продукт для профілактики раку

Авокадо – не тільки смачний плід, а й серйозний профілактичний засіб проти раку порожнини рота. Антионкологічний ефект від вживання авокадо виявили і проаналізували фахівці з Університету Огайо (США).
Про це пише НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на HealthyStyle.
Американські вчені виділили екстракт з авокадо Хасса – найбільш доступного і поширеного  сорту цього фрукта (всього відомо понад 500 сортів різних авокадо!). Потім вони взяли ракові клітини і піддали їх обробці цим екстрактом.
Результат дозволив вченим стверджувати, що рак не переніс тривалого сусідства з авокадо. Теоретично не виключено, що авокадо може виявитися антионкологічним засобом більш широкого профілю, ніж призначеним тільки для боротьби з раком порожнини рота.
Відзначимо, що рак порожнини рота – досить поширений різновид онкологічної хвороби. Щорічно на нього хворіють, за даними Всесвітньої Організації Охорони здоров’я, близько 350-400 тис. осіб. Чверть таких випадків закінчується летальним результатом. Цікаво, що чоловіки хворіють на рак порожнини рота приблизно вдвічі частіше, ніж жінки. Вочевидь, причина – в більшій схильності до вживання тютюну, причому не курильного, а жувального або нюхального його видів.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.