Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Не вигнали: стала відома доля закарпатки на проекті "Від пацанки до панянки"

Вероніка переживає, що після програми на Закарпатті з неї будуть насміхатися

У Школі панянок рожевоволоса 19-річна мешканка Хуста Вероніка пробула лише один день. На першій же вечірці дівчина порушила правила. Вона піддалася провокації і взяла наркотики у підставної особи. А потім ще й звинуватила колишню наркозалежну ученицю Діну. Викладачі не потерпіли такої поведінки і наказали Вероніці збирати речі. Глядачі Нового каналу вже подумали, що пацанка залишила проект. І лише на початку другого випуску дізналися, що дівчина вирушила у реабілітаційний центр.

– Ми нічого не приховували. Розмова була така ж, як і на екрані, – каже шеф-редактор реаліті Олена Кричковська. – Пані Фреймут поставила Вероніці чітке запитання: «Хочете чи ні?» І вона зробила вибір на користь реабілітаційного центру. Якби Вероніка сказала: «Я не хочу», ми б не мали жодного права утримувати її там.

Правила у реабілітаційному центрі суворіші, ніж у Школі панянок. Жодних контактів із зовнішнім світом. Цілодобове перебування.

– Вероніка дуже хвилювалася, щоб у Закарпатті з неї після програми на насміхалися, – каже директор Школи Ольга Фреймут. – Але потім поділилася зі мною глибокою думкою, що їй важливо, аби на її прикладі навчилися інші. Тому наважилася пройти виснажливе лікування.

Чи повернеться Вероніка у Школу панянок, дізнаємося у наступних випусках.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.